Az év kiemelt eseményei


febr. 19.

Gálaest és sajtótájékoztató


A sajtó képviselői e napon ismerhették meg a vállalat 2018-as jubileumi programsorozatát, majd a munkatársi gálaesttel hivatalosan is kezdetét vette a különleges év. Achim Heinfling, az igazgatóság elnöke elsőként azt a 37 munkatársat köszöntötte, akik 1993 óta részesei az Audi Hungaria töretlen fejlődésének.

2018

Autókiállítás Győrben


A vállalat 2018-ban három alkalommal állított ki a belvárosban olyan modelleket, amelyek gyártása teljes egészében Győrben zajlik. 

máj. 5.

Jubileumi futónap


A gyár területén megrendezett első futónapon a vállalat munkatársaiból összeállt 5-10 fős csapatok váltófutással teljesítették a 25 km-es távot, míg a többi kolléga és családtagjaik sport- és egészségmegőrző programokon vehettek részt.

jún. 30.

Nyílt nap


A 25 éves Audi Hungaria nyílt napján 25 000 érdeklődő vett részt és pillanthatott be a világ egyik legnagyobb motor- és egyik legmodernebb járműgyárának kulisszái mögé, és kapott képet arról, hol épül a jövő.

szept. 20.

Jubileumi rendezvény


A jubileumi évet nagyszabású rendezvény koronázta meg, amely keretében Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere, Borkai Zsolt, Győr Megyei Jogú Város polgármestere, Bram Schot, az AUDI AG igazgatótanácsának elnöke és Achim Heinfling, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke méltatták a közösen elért sikereket, valamint a vállalat vezető szerepét a magyar járműiparban. A rendezvényen első alkalommal mutatkozott be a hazai publikumnak az új Audi Q3.