2018 eseményei


március 22.

Lendületben a járműakusztika

A Magyar Tudományos Akadémia, a Széchenyi István Egyetem és az AUDI HUNGARIA Zrt. együttműködésével Járműakusztikai Kutatócsoport alakult a győri egyetemen, mely a Célzott Lendület Program keretében kezdi meg ötéves munkáját. A közös kutatási projekt megvalósítása tovább erősítheti a legmodernebb technológiát és innovatív megoldásokat alkalmazó Audi Hungaria versenyképességét.

május 3.

Szerződéshosszabbítás a Győri Audi ETO KC-vel

Folytatódik az Audi Hungaria és a Győri Audi ETO KC sikeres együttműködése. A vállalat további három évre írt alá szponzori szerződést a Bajnokok Ligája címvédő csapatával, és ezzel már 12 éve áll főszponzorként a kézilabdaklub mellett.

május 30.

Folytatódik az Audi Hungaria és a Győri Balett együttműködése

A négykarikás vállalat további három évre hosszabbította meg szponzori szerződését a Győri Balettel. Az AUDI HUNGARIA Zrt. 2002 óta főtámogatója a társulatnak.

június 6.

Kilencedszer is Nemzetközi Év Motorja Díj!

Az Audi folytatta sikertörténetét a Nemzetközi Év Motorja Díj 2–2.5 literes kategóriájában: a 400 lóerős, 294 kW teljesítményű győri erőforrás, amely a világon a legerősebb öthengeres szériamotor, sorozatban kilencedik alkalommal nyerte el a rangos elismerést. Ez a típus 2008 óta készül az Audi Hungariánál.

június 21.

Új klímakamra az Audi Hungariánál

Az Antarktisz és a Szahara egyszerre költözött be az Audi Hungariához: a magyar mérnököknek új klímakamra áll rendelkezésükre a termikus vizsgálatokhoz. Ezzel a berendezéssel extrém körülmények között tesztelhetnek autókat és alkatrészeket. Az új klímakamra valamennyi Győrben készülő modell vizsgálatára alkalmas a –40 és +80 Celsius-fok közötti hőmérséklet-tartományban.

július 19.

Bemutatkozott a 3D technológiával nyomtatott motor

A Formula Student East versenyen bemutatókörökkel debütált az az egyedi motor, amelynek fő részeit háromdimenziós nyomtatóval készítették. Az erőforrást a győri Széchenyi István Egyetem SZEngine egyetemi motorfejlesztő csapata és az Audi Hungaria Kísérleti Motorgyártó Központjának mérnökei szoros kooperációban fejlesztették, nyomtatták és építették.

szeptember 14.

Átadták az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ óvodáját

Lezárult az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ bővítésének utolsó üteme, amelynek keretében átadták a több mint 1500 négyzetméter alapterületű, kétszintes, teraszos és erkélyes új óvodaépületet, valamint a hozzá tartozó udvart. A fejlesztés az Audi Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány beruházásaként jött létre.

szeptember 17.

Önkéntes audisok segítettek a régió 27 intézményében

Az AUDI HUNGARIA Zrt. ötödik Önkéntes Napján több mint 400 munkatárs mondott igent az önzetlen segítségnyújtásra. 2014 óta összesen közel 130 szociális kezdeményezést valósítottak meg önkéntes audisok.

október 15.

Négykarikás adomány a győri kórház sebészeti osztálya számára

Az Audi Hungaria a társadalmi felelősségvállalás jegyében újabb adománnyal segítette a régió egészségügyi ellátását. A támogatás a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Általános és Mellkassebészeti Osztályán az invazív sebészeti eljárásokhoz szükséges orvosi műszerpark fejlesztését és bővítését tette lehetővé.

november 20.

A legvonzóbb autóipari gyártóvállalat

Az AUDI HUNGARIA Zrt. lett „2018 Legvonzóbb Munkahelye” autóipari gyártóvállalat kategóriában a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége és a PwC Magyarország együttműködésében készült felmérés alapján, amely közel húszezer 16 és 26 év közötti fiatal munkahelyválasztási preferenciáit mérte fel.

december 14.

„Adni jó!”

Az Audi Hungaria munkatársai idén is bizonyították: „Adni jó!”. Az ünnepek közeledtével a vállalat ismét karácsonyi adománygyűjtést rendezett, melynek során összesen több mint két tonna élelmiszer gyűlt össze kétmillió forintot meghaladó értékben. Az Audi Hungaria Győr Város Önkormányzatának Családsegítő Szolgálata és a Győri Hajléktalanokat Segítő Szolgálat mellett a Megyei Gyermekvédelmi Központ Bagolyvár Gyermekotthonát is támogatta az akció keretében.

december 19.

Bővül az exkluzív-szériagyártás kapacitása a szerszámgyárban

Az exkluzívszéria-gyártás a Volkswagen Konszern exkluzív és sportmodelljei számára gyárt karosszériaelemeket. A kapacitásbővítéshez a vállalat digitális megoldásokat, valamint innovatív, nagy rugalmasságú berendezéseket helyezett üzembe, amelyeknek köszönhetően a szerszámgyár a jövőben naponta 120 egyedi modell számára szállít karosszériaelemeket.